alles draait om u en uw klanten!

home
De klant centraal, u dus
 
Bij 3R Business Development en zijn netwerkpartners draait alles om u, de klant. En om de klanten achter u, uw klanten. Vanuit onze specialisme    -marketing- en sales-advies, -toepassing en -begeleiding-   verrichten wij uiteenlopende activiteiten die u als ondernemer kunnen helpen uw doelen te bereiken. Of het nu gaat om advisering, training on the job, of tijdelijk invulling van marketing- of salesposities, u kunt op ons rekenen, al 30 jaar.
 
In onze optiek zijn de meeste ondernemers in
zekere zin te vergelijken met zeezeilers.
 
Wanneer zij ergens voor gaan, dan worden alle
zeilen bijgezet. De grootste overwinningen zijn
dan mogelijk, en worden gelukkig ook vaak
behaald.
De wind kunnen zij weliswaar niet veranderen,
wel de stand van hun zeilen.
De vraag is: wanneer en hoe dit uit te voeren?
 
3R Business Development helpt u en uw organisatie zogezegd met het'verstellen van uw zeilen'. We helpen u de kansen in de markt van nu en die van morgen te benutten.

Samen met u en uw organisatie bereiken we dit door middel van:
 
-business development: het ontwikkelen van innovatieve business modellen en andere manieren van zaken doen;
 
-training en opleiding: business development gaat hand-in-hand samen met het uitbouwen van know-how en interpersoonlijke vaardigheden. Indien gewenst, kunnen opleidingen op vakgebieden zoals economie. management, marketing en sales hier aan vooraf gaan. Voor uw gemak bieden wij tal van opleidingen ook door middel van afstandsonderwijs
 
-marketing communicatie: het ontwikkelen van effectieve communicatie-boodschappen en het ontwerpen van commerciŽle communicatiemiddelen die u daadwerkelijk helpen uw business uit te bouwen.

En, oh ja, indien u dat wenst, kunnen wij u ook leren zeezeilen!
Sitemap
Facebook share link LinkedIn share link button to Home page in English tab to Info and contact page in Dutch tab to Marketing communication page in Dutch tab to Training and learning page in Dutch tab to Home page in Dutch Sailing on waves animated gif
Website Design by 3R.

© 3R, 2021
.
.
tab to Business development page in Dutch